Partin-Jaarrekening-RJ650-maken-wordpress-maatwerk

Stichting kan nu heel eenvoudig een jaarrekening opmaken die voldoet aan de accountantsnorm!

Onlangs heeft haha! een project opgeleverd voor de Stichting Partin (branchevereniging voor het particuliere initiatief in ontwikkelingssamenwerking): een ledenportaal met daarin onder andere een functie voor het maken van een jaarrekening volgens de RJ650 norm. Deze accountantsnorm geldt voor alle kleine fondsenwervende stichtingen.

Jaarrekening maken – nog nooit was het zo makkelijk!

Stichtingen die zijn aangemerkt als ANBI moeten voor juli van ieder jaar hun jaarrekening publiceren op hun website. Nog nooit was het maken van een jaarrekening makkelijker dan met de nieuw-ontwikkelde online tool!

Partin-leden maken gratis een jaarrekening

Voor Partin-leden en -vrienden is de online module gratis. Maar ook alle andere stichtingen en verenigingen besparen kosten. Zij betalen weliswaar voor de module een kleine bijdrage, maar kunnen enorm besparen op kosten van de boekhouder of de accountant. Als in het lopend jaar goed is bijgehouden hoe het geld is binnengekomen en waaraan het is uitgegeven, kan iedereen zelf met de module overweg.

Alle andere stichtingen en verenigingen betalen kleine bijdrage

Alle kleine fondsenwervende stichtingen of verenigingen kunnen gebruik maken van deze jaarrekening-service tegen een kleine vergoeding per gemaakte jaarrekening.

Je kunt je aanmelden voor deze service via de website van Partin. (Partin Portal – registreren nieuwe gebruikers). Neem bij vragen gerust contact op met Partin, zij staan je graag te woord.

  • Na registratie log je in en doe je de betaling voor het maken van de jaarrekening via iDeal.
  • De kosten per jaarrekening zijn slechts € 49,50.
  • De jaarrekening gegevens kun je dan online invoeren in een geavanceerd formulier.
  • Tussendoor kun je proef print maken van de pdf totdat je tevreden bent en alles klopt.

Jaarrekening maken: uitleg en begeleiding

Partin heeft op de website en binnen het jaarrekening formulier heel veel uitleg staan met betrekking tot het invullen van de verschillende posten. Mocht je er nog niet uitkomen kun je je de eerste keer laten begeleiden. Neem daarvoor contact op met Partin.

>> Mocht je meer willen weten over de technische uitvoering van het project dan staat in mijn portfolio een korte uitleg over het ledenportaal project voor de Stichting Partin.