haha! is herbert hoekstraInmiddels al weer meer dan 25 jaar geleden ben ik begonnen met haha!

In het begin heel veel grafisch werk (dtp en vormgeving) en omdat in die tijd het internet opkwam ben ik mij toen gaan focussen op internet ontwikkeling (html, css en php). In het begin nog deels in loondienst bij een reclamebureau en deels bezig mijn eigen klantenkring op te bouwen. Na een aantal jaren ben ik geheel zelfstandig ondernemer geworden.

Waarom WordPress?

WordPress is Open Source en haha! houdt van Open Source. Waarom? Omdat Open Source er voor zorgt dat er door anderen heel veel ontwikkeld wordt voor WordPress en ook aan WordPress gewerkt wordt. Hierdoor is WordPress altijd in ontwikkeling. En doordat er veel professionals werken aan en met WordPress is er voor de klant geen zogenaamde ‘vendor lock in’. Je zit nooit vast aan een bepaalt bedrijf/persoon maar bent vrij in het kiezen van jouw beheerder/ontwikkelaar.

Waarom voor haha! kiezen?

Mijn grafische(vormgeving) achtergrond komt mij ook goed van pas bij mijn werkzaamheden aan websites.  Ik heb nu zowel technisch als grafisch (vormgeving) veel inzicht in wat wel en niet kan en wat wel en niet werkt in een website.

Daarnaast houdt haha! van duidelijke communicatie en duidelijke websites die werken en communiceren! Dat zie je ook terug in de WordPress websites van onze klanten en in onze eigen website. Zelfs onze leveringsvoorwaarden zijn kort en duidelijk.

Hoe kan ik helpen?

Een WordPress website, een blog of een webshop(Woocommerce) hebben geen geheimen voor haha!. Ook een meertalige WordPress website, een WordPress multisite(netwerk) of functioneel maatwerk of een WordPress plugin op maat. Ook leveren we eigen WordPress hosting (LiteSpeed) of via onze partner Combell, afhankelijk van de gestelde eisen.

Er zijn natuurlijk altijd zaken die bijvoorbeeld een echte specialist beter kan, daarom heb ik in mijn netwerk heel veel specialisten die indien nodig inzetbaar zijn zoals onder andere voor Office 365 (Outlook), website SEO teksten en Active Campaign automatisering.

Heeft u ook interesse in een WordPress website, webshop of een plug-in op maat of een andere WordPress oplossing…?