Webdevelopment

Met een ruime ervaring in het ontwikkelen van maatwerk WordPress-websites

Al 30 jaar ervaring in webdevelopment

We zijn dol op techniek en nog gekker op technische uitdagingen, vooral als die uitdagingen op ons afkomen. Hoe complexer de vraag, hoe interessanter we het vinden. Wij zien geen problemen, alleen oplossingen!

We werken ook al 20 jaar met WordPress en zijn daar door een echte WordPress specialist.

Webdevelopment in het kort

Webdevelopment is een essentieel onderdeel van het creëren van een succesvolle online aanwezigheid.

Met behulp van WordPress, een populaire open source content management systeem, kunnen bedrijven hun websites gemakkelijk beheren en aanpassen. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf hebt, webdevelopment is cruciaal om je online aanwezigheid te vergroten en je conversie te verbeteren.

Wil je meer informatie?  Bel ons voor een introductie gesprek of gebruik het contact formulier.

Waarom kiezen voor haha! webdevelopment?

Vele klanten gingen je reeds voor. Ze waren blij met haha! webdevelopment omdat:

 • Expertise en ervaring

  Al 20 jaar WordPress specialist!

 • Persoonlijk

  Klein bureau en persoonlijk contact.

 • Snelle project uitvoering

  Wij houden van doorwerken, maar niet ten koste van de kwaliteit.

 • Meedenkend

  We zien alleen oplossingen, geen problemen!

 • Support

  Korte reactie tijd voor support en oplossingen.

Heb je interesse in een WordPress-website of WooCommerce-webwinkel? Of heb je vragen?

WordPress als basis

Met WordPress als basis voor je webdevelopment, heb je toegang tot een breed scala aan thema’s en plug-ins die je kunt gebruiken om je website aan te passen aan je specifieke behoeften.

Of je nu een eenvoudige blog of een informatieve website wilt maken of een complexe e-commerce website wilt opzetten, WordPress biedt de flexibiliteit en functionaliteit die je nodig hebt. Bovendien is WordPress open source, wat betekent dat het voortdurend wordt bijgewerkt en verbeterd door een wereldwijde gemeenschap van ontwikkelaars.

Techniek in dienst van jouw website

Een goed ontwikkelde website kan een enorme impact hebben op je conversie.

Door gebruik te maken van webdevelopment technieken zoals responsive design en zoekmachine optimalisatie, kun je ervoor zorgen dat jouw website gemakkelijk te vinden is en een positieve gebruikerservaring biedt.

Met WordPress als platform kun je ook gebruik maken van verschillende conversie optimalisatie tools en technieken, zoals A/B testing en call-to-action buttons, om je conversie verder te verbeteren.

Kortom, webdevelopment is de sleutel tot het creëren van een effectieve online aanwezigheid en het vergroten van je conversie.

webdevelopment wordpress zoetermeer

Waarom webdevelopment?

Webdevelopment kan helpen bij het verbeteren van de snelheid en prestaties van jouw website.

Door optimalisatietechnieken toe te passen, zoals het minimaliseren van bestanden en het optimaliseren van afbeeldingen, kan de laadtijd van jouw website aanzienlijk worden verminderd. Dit is belangrijk omdat bezoekers vaak ongeduldig zijn en een trage website snel zullen verlaten. Een snelle website zorgt voor een betere gebruikerservaring en kan ook een positief effect hebben op de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van jouw website.

Binnen het webdevelopment kijken we of jouw website responsive goed werkt.

Dit betekent dat jouw website zich automatisch aanpast aan verschillende schermformaten, zoals die van mobiele telefoons, tablets en desktopcomputers. Hierdoor kunnen gebruikers jouw website gemakkelijk bekijken en navigeren, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Dit vergroot de gebruiksvriendelijkheid en zorgt ervoor dat jouw website een breder publiek kan bereiken.

Webdevelopment in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een professionele WordPress webdeveloper in Zoetermeer? Zoek niet verder!

haha! is een ervaren WordPress webdeveloper (20 jaar WordPress ervaring) die gespecialiseerd is in het bouwen van maatwerk WordPress-websites en WooCommerce webwinkels.

Of je nu een eenvoudige blog of een complexe e-commerce website nodig hebt, wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van een WordPress-website die aan al je behoeften voldoet.

Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun website perfect is afgestemd op hun bedrijf, huisstijl, doelgroep en merk.

Neem direct contact op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het bouwen van de perfecte WordPress-website voor jouw bedrijf.

webdevelopment wordpress zoetermeer

Webdevelopment: vraag en antwoord

Webdevelopment is een essentieel onderdeel voor het verbeteren van jouw website. Het omvat het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een website om ervoor te zorgen dat deze optimaal presteert en aantrekkelijk is voor bezoekers. Met webdevelopment kun je jouw website laten aanpassen aan jouw specifieke behoeften en doelen.

Als je je afvraagt waarom je niet zelf webdevelopment zou doen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Ten eerste is webdevelopment een complex proces dat technische kennis en vaardigheden vereist. Het vergt tijd en toewijding om de nodige programmeertalen en tools te leren. Als je geen ervaring hebt met coderen, kan het moeilijk zijn om zelf een goed functionerende website te bouwen.

Daarnaast moet je bedenken dat webdevelopment meer omvat dan alleen het bouwen van een website. Het omvat ook het ontwerpen van een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interface, het optimaliseren van de website voor zoekmachines en het zorgen voor een goede beveiliging. Dit zijn allemaal aspecten waar je rekening mee moet houden als je zelf webdevelopment wilt doen.

Ten slotte is het belangrijk om te bedenken dat webdevelopment een continu proces is. Zodra je een website hebt gebouwd, moet je deze regelmatig bijwerken en onderhouden om ervoor te zorgen dat deze goed blijft functioneren. Dit kan tijdrovend zijn en vereist technische kennis. Als je niet de tijd of de vaardigheden hebt om dit te doen, kan het verstandiger zijn om een professional in te huren voor webdevelopment.

Kortom, hoewel het verleidelijk kan zijn om zelf webdevelopment te doen, zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Het vergt technische kennis, tijd en toewijding om een goed functionerende website te bouwen en te onderhouden. Als je niet over de nodige vaardigheden of tijd beschikt, kan het verstandiger zijn om een professional in te schakelen voor webdevelopment.

Webdevelopment is van groot belang voor het succes van jouw website. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw website responsief is, gemakkelijk te gebruiken en snel laadt.

Door te investeren in webdevelopment kun je jouw online aanwezigheid versterken en jouw doelgroep beter bereiken. Of je nu een kleine ondernemer bent die een eenvoudige website nodig heeft of een groot bedrijf dat complexe functionaliteiten vereist, webdevelopment kan jou helpen om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Over haha! webdevelopment

Webdevelopment is voor ons geen werk, maar een passie!

Wij doen graag net even dat beetje extra zodat een website perfect is. Ook als dat net iets meer werk is. En nee, dan wordt het niet ineens duurder, zoals je kunt lezen in onze korte en bondige leveringsvoorwaarden.

Meer weten over ons? Lees dat dan op deze pagina.

Wat zeggen onze klanten?

Ook onze klanten zijn enthousiast over haha!, dat kun je hier onder lezen, of bekijk alle klant reacties.

Met het scala aan beschikbare WordPress plugins is er voor iedere website/webshop een hoop mogelijk. Maar soms wil ik dat het toch nét eventjes anders werkt. Of heb ik een idee waar (nog) geen plugin voor is. Dat is het moment dat ik Herbert inschakel.
 
Ik verstuur een mail met m’n idee, de wens of de aanpassing die ik in gedachten heb en Herbert fixt het voor me, zo simpel is het.
 
In het proces denkt Herbert altijd goed met me mee, vaak met slimmere oplossingen of meer functionaliteiten dan ik in eerste instantie zelf had bedacht.
 
De communicatie is prettig, snel en duidelijk. Mijn website bevat inmiddels een heleboel custom coding geschreven door Herbert, waardoor het precies werkt zoals ik het wil en daar ben ik ontzettend blij mee!
Laura Vink
Laura VinkEigenaar Vink AcademyVink Academy

Herbert heeft ons geholpen voor de ontwikkeling van een blogsite. Service en meedenken was uitstekend! Bedankt, Herbert!

Anouk BosmaEmployer Branding Specialist bol.comtechlab.bol.com

Offerte

Ben je enthousiast geworden? Vraag dan direct een offerte aan voor jouw WordPress website of webwinkel. Je ontvangt die dan binnen 2 werkdagen van ons.  

© haha! | 1993 - 2024 | haha! gebruikt (deels) eigen zonne-energie