WordPress developer

Ruime ervaring in het ontwikkelen van WordPress plugins en WordPress maatwerk functionaliteit

WordPress-website specialist

Bij ons kun je al 20 jaar terecht voor het bouwen van WordPress-websites, WordPress-plugins of WordPress maatwerk functionaliteit.

Of je nu een eenvoudige WordPress-website wilt of een complete webwinkel met WooCommerce, wij kunnen het voor je bouwen.

haha! is een ervaren WordPress developer met veel kennis op het gebied van volledig responsive websites: een WordPress specialist! Als WordPress developer begeleiden wij je gedurende het hele proces van het maken van een nieuwe website, inclusief het ontwerp (webdesign), de hosting, de bouw en het onderhoud van je WordPress-website.

Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor optimalisatiewerkzaamheden of advies over een bestaande website. Ons doel is om je te helpen bij het creëren van een mooie en overzichtelijke website die klanten informeert en aanspoort tot het doen van aankopen. We helpen je graag om dit te bereiken.

Wil je meer informatie?  Bel ons voor een introductie gesprek of gebruik het contact formulier.

Waarom WordPress developer haha! als webdesign bureau inschakelen?

 • WordPress experts

  Al 20 jaar WordPress specialist!

 • Begeleiding webdesign traject

  Wij begeleiden de stappen in het WordPress webdesign project van A tot Z.

 • Meedenkend en inventief

  Wij denken graag in functionele oplossingen en implementeren die in jouw WordPress-website.

Heb je interesse in een WordPress-website of WooCommerce-webwinkel? Of heb je vragen?

Responsive WordPress website

Ben je op zoek naar een website die er niet alleen professioneel uitziet, maar ook goed werkt op elk apparaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij bouwen namelijk responsive WordPress websites die perfect werken op smartphones, tablets en desktop computers. Zo maak je altijd de juiste indruk op je bezoekers, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken.

Een responsive website is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van je bedrijf, maar kan ook bijdragen aan een betere klantervaring. Dit kan op zijn beurt weer zorgen voor meer omzet.

Kies daarom voor haha! WordPress webdesign en laat ons een mobielvriendelijke website voor je bouwen die indruk maakt op je bezoekers.

Wordpress Responsive Webdesign

Waarom een WordPress developer?

Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare website, dan is een WordPress developer de perfecte keuze.

Met haha! als WordPress developer ben je verzekerd van een website die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook goed functioneert. Of je nu een kleine ondernemer bent of een groot bedrijf runt, wij kunnen je helpen om je online aanwezigheid te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Wij helpen je graag bij het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van je WordPress-website, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: je bedrijf.

Voordelen van WordPress

WordPress is een open source content systeem dat wereldwijd het meest gebruikt wordt. Dit betekent dat de broncode vrij beschikbaar is en dat iedereen deze software kan gebruiken. Bovendien hebben we hierdoor de mogelijkheid om deze software te verbeteren en aan te passen, waardoor er steeds nieuwe functionaliteiten en plugins beschikbaar komen.

Een groot voordeel van het gebruik van WordPress is dat er bij bugs of beveiligingsproblemen meestal direct een oplossing beschikbaar is. Hierdoor kunnen wij jouw WordPress-website altijd up-to-date houden en voorzien van de nieuwste technieken en beveiliging. Kortom, WordPress is een betrouwbaar en flexibel systeem dat zich voortdurend blijft ontwikkelen en verbeteren.

WordPress developer in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een professionele WordPress developer in Zoetermeer? Zoek niet verder!

haha! is een ervaren WordPress developer (20 jaar WordPress ervaring) die gespecialiseerd is in het bouwen van maatwerk WordPress-websites.

Of je nu een eenvoudige blog of een complexe e-commerce website nodig hebt, wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van een WordPress-website die aan al je behoeften voldoet.

Wij werken nauw samen met de klanten om ervoor te zorgen dat hun website perfect is afgestemd op hun bedrijf, doelgroep en merk.

Neem direct contact op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het bouwen van de perfecte WordPress-website voor jouw bedrijf.

Wordpress developer Zoetermeer

WordPress developer: vraag en antwoord

Een specialist in WordPress is een ontwikkelaar die zich richt op het bouwen van websites met behulp van het meest populaire open-source content management systeem ter wereld. Door zijn specialisatie in WordPress, heeft hij uitgebreide kennis van de mogelijkheden en de nieuwste functies die een WordPress-website nog beter kunnen maken.

Een WordPress developer kan je ondersteunen bij het ontwerpen van een aantrekkelijke en functionele website, het toevoegen van op maat gemaakte functies en plug-ins, en het verbeteren van de prestaties en beveiliging van je site.

Of je nu een simpele blog, een zakelijke website of een e-commerceplatform nodig hebt, een WordPress developer kan je helpen om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare website, dan is het inschakelen van een WordPress developer de beste keuze.

 • Een WordPress developer heeft de expertise en ervaring om een website op maat te maken die voldoet aan al jouw wensen en behoeften.
 • Een WordPress developer kent alle ins en outs van het WordPress-platform en kunnen je helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van je website.
 • Door een WordPress developer in te schakelen, bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar ben je ook verzekerd van een professioneel resultaat dat indruk zal maken op je bezoekers.

Dus waarom zelf doen als je het aan een expert kunt overlaten?

Over haha! WordPress developer

Webdesign is voor ons geen werk, maar een passie!

Wij doen graag net even dat beetje extra zodat iets perfect is. Ook als dat net iets meer werk is. En nee, dan wordt het niet ineens duurder, zoals je kunt lezen in onze korte en bondige leveringsvoorwaarden.

Meer weten over ons? Lees dat dan op deze pagina.

Wat zeggen klanten?

Ook onze klanten zijn enthousiast over haha!, dat kun je hier onder lezen, of bekijk alle klant reacties.

Wij van Partin (brancheorganisatie van kleine goede doelen in ontwikkelingssamenwerking) hebben haha! (oftewel Herbert Hoekstra) gevraagd om een portal te ontwikkelen voor onze leden met daarin onder meer een module voor het maken van een jaarverslag dat voldoet aan de accountantsnorm RJ650.

Een ingewikkelde opdracht, mede door de vele variabelen. De aandacht, het meedenken en de inventiviteit van Herbert hebben geleid tot een zeer werkbare oplossing. We hopen in de toekomst nog veelvuldig samen te werken!

Erik Boerrigterdirecteur Partinpartin.nl

Offerte

Ben je enthousiast geworden? Vraag dan direct een offerte aan voor jouw WordPress website of webwinkel. Je ontvangt die dan binnen 2 werkdagen van ons.  

© haha! | 1993 - 2024 | haha! gebruikt (deels) eigen zonne-energie