Onze SRA Nieuws naar WordPress plug-in heeft een aantal nieuwe functies gekregen (in versie 1.1.0) naar aanleiding van vragen van de gebruikers.

  • Je kan nu berichten oplopend (vanaf de volgende dag) automatisch een publicatie datum meegeven.
  • Heeft nu een controle functie die de laatste 50 berichten controleert op updates in de SRA bron.

Berichten met oplopende datum

In de configuratie kun je nu de oplopende datum optie aanzetten. Als je een bulk import doet zal elk bericht een oplopende datum krijgen van 1 dag, het eerste bericht begint dan op de datum van morgen. Dat scheelt je weer werk in het aanpassen van de datum voor elk bericht.

Bron update controle

Het komt niet heel vaak voor, maar soms zijn er na enige tijd aanpassingen op berichten in de SRA Nieuws bron. Dan is het handig als je dit kunt zien in het berichten overzicht.

Berichten die vanaf deze versie worden geplaatst worden gecontroleerd op basis van jouw publicatie datum en de modificatie datum bij de SRA.

Is een bericht bij de SRA aangepast na jouw publicatie datum dan zie je hier van een melding in het berichten overzicht. Hiervoor is er een aparte kolom waar je dan het woord ‘aangepast’ ziet. Dit linkt ook naar het betreffende SRA nieuwsbericht zodat je de aanpassing kan bekijken. Momenteel is het nog wel nodig zelf handmatig de aanpassing te doen.

Update Column Sra Nieuws WordPress Plugin V1.1.0

Update kolom bij berichten

Snelheid verbetering

De SRA XML feed wordt nu ook lokaal opgeslagen voor gebruik door de plugin, dit scheelt weer in de server belasting. De feed wordt nu 1 maal per uur opgehaald als dit nodig is en lokaal bewaard. De plug-in kan dan sneller de benodigde data vinden.

Wat doet de SRA Nieuws naar WordPress plug-in?

In het kort:

  • Importeert berichten (in bulk) in concept, zelf te selecteren welke berichten
  • Geeft import berichten oplopend datum in de toekomst
  • Geeft update melding als bron bericht bij SRA is aangepast

Meer informatie nodig? Lees hier meer over de SRA Nieuws naar WordPress plug-in.

Plug-in aanschaffen?

Heb je interesse in de SRA Nieuws plug-in (voor WordPress)? Neem dan contact op…

Deel dit artikel, kies je platform!

Kennis is er om te delen