Deze website is geheel statisch. Waarom...?

WordPress extra functionaliteit nodig?

WordPress maatwerk plug-in of code snippet

WordPress maatwerk functionaliteit

Voor onze klanten worden regelmatig ook WordPress plug-ins op maat ontwikkeld om een specifieke functionaliteit te kunnen toevoegen aan hun WordPress website.

Soms is deze WordPress maatwerk functionaliteit niet echt als plug-in opgezet aangezien er geen instellingen te beheren zijn. Het gaat dan bijvoorbeeld om maatwerk PHP code die via de functions.php of vanuit de mu-plugins kan worden toegevoegd.

Bijvoorbeeld een stukje code om via een knop direct een WooCommerce product met bijbehorende couponcode in de winkelmand te zetten. Bij een speciale actie is dit handig zodat de bezoeker geen code hoeft te onthouden en direct het juiste product kiest en dit met korting kan kopen.

Dit is slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is. In principe is alle functionaliteit die u zoekt, voor uw WordPress website, te vangen in een code die voor u op maat gemaakt kan worden. Vaak hebben wij al werkende stukken code op de plank liggen en zijn er dus alleen kosten voor eventuele aanpassingen en de implementatie op uw website. Kijk eens in de haha! GitHub repo of bij onze GitHub Gist snippets.

Heeft u dus een specifieke wens qua functionaliteit? Neem dan gerust contact op.

WordPress maatwerk plug-ins

Hieronder staan enkele voorbeelden van onze WordPress maatwerk plug-ins.

Een klant aan het woord!

Wij van Partin (brancheorganisatie van kleine goede doelen in ontwikkelingssamenwerking) hebben haha! (oftewel Herbert Hoekstra) gevraagd om een portal te ontwikkelen voor onze leden met daarin onder meer een module voor het maken van een jaarverslag dat voldoet aan de accountantsnorm RJ650.

Een ingewikkelde opdracht, mede door de vele variabelen. De aandacht, het meedenken en de inventiviteit van Herbert hebben geleid tot een zeer werkbare oplossing. We hopen in de toekomst nog veelvuldig samen te werken!

Erik Boerrigterdirecteur Partinpartin.nl

Zoekt u een bepaalde functionaliteit of maatwerk plug-in voor uw WordPress website?

© haha! | 1993 - 2023 | haha! gebruikt (deels) eigen zonne-energie