WordPress oplossingen en maatwerk plugins

WordPress functionaliteit op maat gemaakt.

WordPress functionaliteit uitbreiden

Voor onze klanten worden regelmatig ook WordPress plug-ins of functionaliteit op maat ontwikkeld om een specifieke functie toe te kunnen voegen aan hun WordPress website.

Plug-in of code-snippet nodig?

Soms is deze WordPress maatwerk functionaliteit niet echt als plug-in opgezet aangezien er geen instellingen te beheren zijn. Het gaat dan bijvoorbeeld om maatwerk PHP code die via de functions.php of vanuit de mu-plug-ins kan worden toegevoegd.

Bijvoorbeeld een stukje code om via een knop direct een WooCommerce product met bijbehorende couponcode in de winkelmand te zetten. Bij een speciale actie is dit handig zodat de bezoeker geen code hoeft te onthouden en direct het juiste product kiest en dit met korting kan kopen.

Dit is slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is.

In principe is alle functionaliteit die je zoekt, voor jouw WordPress website, te vangen in een code die voor jou op maat gemaakt kan worden. Vaak hebben wij al werkende stukken code op de plank liggen en zijn er dus alleen kosten voor eventuele aanpassingen en de implementatie op jouw website.

Kijk eens in de haha! GitHub repo of bij onze GitHub Gist snippets.

Heb je een specifieke wens qua functionaliteit? Neem dan direct contact op.

WordPress oplossingen en maatwerk plug-ins

Hieronder staan enkele voorbeelden van onze WordPress oplossingen en maatwerk plug-ins.

De klanten aan het woord!

Met het scala aan beschikbare WordPress plugins is er voor iedere website/webshop een hoop mogelijk. Maar soms wil ik dat het toch nét eventjes anders werkt. Of heb ik een idee waar (nog) geen plugin voor is. Dat is het moment dat ik Herbert inschakel.

Ik verstuur een mail met m’n idee, de wens of de aanpassing die ik in gedachten heb en Herbert fixt het voor me, zo simpel is het.

In het proces denkt Herbert altijd goed met me mee, vaak met slimmere oplossingen of meer functionaliteiten dan ik in eerste instantie zelf had bedacht.

De communicatie is prettig, snel en duidelijk. Mijn website bevat inmiddels een heleboel custom coding geschreven door Herbert, waardoor het precies werkt zoals ik het wil en daar ben ik ontzettend blij mee!

Laura Vink
Laura VinkEigenaarVink Academy

Wij van Partin (brancheorganisatie van kleine goede doelen in ontwikkelingssamenwerking) hebben haha! (oftewel Herbert Hoekstra) gevraagd om een portal te ontwikkelen voor onze leden met daarin onder meer een module voor het maken van een jaarverslag dat voldoet aan de accountantsnorm RJ650.

Een ingewikkelde opdracht, mede door de vele variabelen. De aandacht, het meedenken en de inventiviteit van Herbert hebben geleid tot een zeer werkbare oplossing. We hopen in de toekomst nog veelvuldig samen te werken!

Erik BoerrigterDirecteurpartin.nl

Zoek je een bepaalde functionaliteit of maatwerk plug-in voor jouw WordPress website?

© haha! | 1993 - 2024 | haha! gebruikt (deels) eigen zonne-energie