haha! werkt met open source applicaties bij het realiseren van internet oplossingen en daarbij ligt de voorkeur bij WordPress. haha! heeft ook jarenlange ervaring met het technische onderhoud van Joomla websites.

Ook collega bueraus kunnen gebruik maken van de internet oplossingen die haha! kan bieden.

Heeft u naar aanleiding van onderstaande informatie nog vragen? Of wilt u een vrijblijvende informatieve afspraak? Neem dan contact op!

 

Ik wil een website en zelf de inhoud beheren

haha! bouwt voornamelijk websites op basis van Open Source CMS WordPress. Natuurlijk kan een ander open source CMS gekozen worden indien de gewenste functionaliteit niet haalbaar zou zijn met WordPress als basis, maar tot nu toe is dat nog niet voorgekomen.Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact op voor een afspraak.
[/toggle]

Ik wil een webwinkel
woocommerce_logoOok een webwinkel met WordPress (en webshop plug-in) kan door haha! worden gerealiseerd. Neem contact op voor meer informatie.
[/toggle]

Ik wil meerdere websites in een WordPress netwerk
wordpress-multisite-setupAls u meerdere websites heeft of wilt hebben en deze wilt beheren vanuit één WordPress installatie, dan kan haha! u als ervaren partner alle hulp bieden. haha! heeft een aantal klanten met WordPress netwerk installaties, zowel als multi-domain installatie als op sub-domain installatie.
Neem contact op voor meer informatie.
[/toggle]

Ik wil een eigen WordPress template of WordPress plug-in op maat
WordPress-Logo-2013haha! realiseert internet oplossingen met behulp van zelf ontwikkelde WordPress templates, child templates en op maat gemaakte WordPress plug-ins. Ook voor uw web(site) idee of probleem bouwt haha! een oplossing op maat!

Technisch onderhoud & beveiliging WordPress

Doet u zelf het inhoudelijk beheer van uw WordPress website, maar wilt u geen zorgen hebben over updates en veiligheid, dan kunt u het technisch onderhoud aan haha! uitbesteden. Ook als haha! de WordPress website niet heeft ontwikkeld kunt u het technisch onderhoud en veiligheid oplossingen door haha! laten uitvoeren. Vraag naar de tarieven en voorwaarden.

Import van data van een website naar een WordPress website
WordPress-Logo-2013U heeft een website die gebruik maakt van een ander Content Management Systeem (CMS) of zelfs nog geheel statisch is op gezet en u wilt de inhoud graag binnen een WordPress installatie gaan gebruiken. haha! kan u helpen met de import van bestaande data. Bijvoorbeeld een Joomla of Pivot/PivotX website naar WordPress omzetten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ik heb problemen bij upgrade van oudere WordPress en Joomla versies
Maakt uw website gebruik van een oudere versie van WordPress of Joomla dan kan haha! deze voor u updaten naar de laatste stabiele versie. Eventuele problemen met plug-ins en templates die ineen nieuwere versie problemen geven kunnen door haha! worden opgelost. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor meer informatie.

Ik wil een Mailchimp template in eigen huisstijl
mailchimp-logohaha! heeft veel ervaring met MailChimp en kan de MailChimp e-mailing template voor u realiseren binnen uw huisstijl. Daarnaast weet haha! ook vrijwel alles van de koppelingen die mogelijk zijn tussen MailChimp en uw WordPress website. Ook voor MailChimp instructie en support vragen kunt u bij haha! terecht op basis van gemaakte afspraken.

U zoekt een solide webhosting partner
hosted byteEen effectieve website begint bij een betrouwbare en snelle webhosting. Hiervoor werkt haha! al meer dan 10 jaar samen met een externe hosting partner: Byte. Vrijwel alle klanten van haha! worden bij Byte gehost. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met haha! of bekijk de website van Byte.