Maatwerk WordPress workshop of training

Individuele- of groep training op locatie voor MKB en ZZP-ers

Een antwoord op al jouw WordPress vragen en support

Met een WordPress training, cursus of workshop op maat kun je zelf de meeste zaken in jouw WordPress website of WooCommerce webshop aanpassen. Kennis geeft meer zelfvertrouwen en daardoor zul je zelf meer durven en kunnen aanpassen in jouw website of webwinkel.

Daarnaast is het fijn dat je eenvoudig kan kijken in het handige veel gestelde vragen systeem (FAQ) dat haha! in het beheer deel van jouw WordPress website heeft aangebracht. Hier in staan de meeste voorkomende standaard handelingen die betrekking hebben op jouw website. Zelf  kun jij en jouw collega’s ook notities maken in dit FAQ systeem.

Ook kun je met een WordPress onderhoud of een voordeelurenkaart van haha! altijd contact opnemen per e-mail of telefoon voor een snelle oplossing van jouw probleem of vraag.

wordpress-specialist-zoetermeer

Dit is Leo.

Leo is de weg kwijt!
Hij is al een tijd aan het zoeken hoe hij in zijn WordPress website iets moet aanpassen. Waar vind ik dat toch? Wat pas ik aan? Hoe deed ik dat ook al weer?

Wat is een WordPress training op maat?

 • Deskundige instructie

  Door een WordPress specialist.

 • Duidelijk en heldere uitleg

  Met mogelijkheid tot direct vragen te stellen.

 • Training in kleine groepjes

  Veel persoonlijke aandacht en ruimte tot vragen stellen.

 • 1 op 1 WordPress cursussen

  Geheel op maat en afgestemd op uw wensen.

 • Locatie in overleg

  Wij komen naar u toe op een locatie in Nederland of Belgie.

 • Handleiding na afloop

  Altijd toegang tot een op maat handleiding/veel gestelde vragen document in pdf of digitaal in uw WordPress admin omgeving.

Voor wie is een WordPress cursus of workshop op maat?

 • WordPress cursus op maat voor vrijwilligers

  Een cursus verbetert de WordPress kennis van uw vrijwilligers team.

 • WordPress cursus voor redacteuren / gebruikers

  Een korte introductie over de mogelijkheden van WordPress motiveert en maakt enthousiast.

 • WordPress cursus voor ZZP-ers

  WordPress cursus op maat, toegespitst op jouw website of WooCommerce webwinkel en functionaliteit. Leer hoe je zelf jouw website inhoud kan beheren.

 • WordPress workshop op maat

  WordPress workshop voor bijvoorbeeld uw leden/medewerkers met betrekking tot een bepaald onderwerp zoals, WordPress veiligheid, SEO, zelf technisch beheren en updates doen, privacy wetgeving (GDPR), et cetera.

Wat kost een WordPress training, workshop of cursus?

De tijdsduur van onze WordPress trainingen, workshops of cursussen is volledig afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever en natuurlijk ook van de kennis en bekwaamheid van de deelnemers. In het algemeen is een of twee dagdelen voldoende om de deelnemers te trainen in het gebruik van WordPress.

De prijs zal gebaseerd zijn op het aantal benodigde uren voor de WordPress training, cursus of workshop en de gekozen locatie van jouw training.

Een klant aan het woord!

Herbert heeft voor ons een workshop georganiseerd over het verbeteren van je website. Het was een ontzettend interessante en leerzame workshop waarin veel nieuwe dingen aan bod kwamen. Alles was toegespitst op onze situatie en de informatie was relevant voor zowel beginners als mensen met meer kennis/ervaring. Herbert heeft ontzettend veel kennis van zijn vakgebied en was ook heel professioneel en prettig om mee samen te werken.

Nogmaals bedankt voor de leerzame workshop! :)

Maaike MeijerSENSE CPD CoordinatorSENSE - Society of English-language professionals in the Netherlands

Aanmelden of meer informatie over een WordPress training, cursus of workshop op maat

Aanmelden voor een WordPress training, cursus of workshop kan via ons contact formulier.
Wij zullen contact met je opnemen om de specifieke wensen voor de WordPress training, cursus of workshop met je door te nemen. Naar aanleiding daarvan ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte. Bellen mag natuurlijk ook…

© haha! | 1993 - 2024 | haha! gebruikt (deels) eigen zonne-energie