WordPress Webdesign

Websites die voor je werken!

Een goed werkende website, die snel en vindbaar is, levert je klanten op!

Bij ons kun je al 20 jaar terecht voor het bouwen van WordPress websites die niet alleen goed functioneren, maar ook veilig en vindbaar zijn.

Of je nu een eenvoudige WordPpress website wilt of een complete webwinkel met WooCommerce, wij kunnen het voor je bouwen. Ook voor WordPress webdesign of voor maatwerk oplossingen in een bestaande WordPress omgeving kun je bij ons terecht.

Wil je meer informatie?  Bel ons of vul het contact formulier voor een introductie gesprek.

Een website of webwinkel die gewoon doet wat hij moet doen!

Je wilt graag dat jouw website gewoon werkt. En dus nieuwe klanten oplevert, offerte aanvragen genereert of gewoon direct producten verkoopt aan jouw doelgroep.

Wij houden graag rekening met jouw wensen en natuurlijk wat jouw doelgroep verwacht.

Graag geven we advies over het webdesign en eventuele functionaliteit die nodig is om jouw doel te bereiken.

Heb je interesse in een WordPress website of webwinkel?
Of heb je vragen?

Zelf content beheren

Met WordPress kun je alles binnen jouw website zelf beheren, zoals plaatjes, teksten, producten et cetera. Het is dus een volledig content management systeem. Maar mocht je zelf geen tijd hebben voor het beheer van jouw website dan kun je dit natuurlijk ook aan ons uitbesteden. Wij doen het graag voor je.

Veiligheid van de website

Het veilig houden van jouw website is een van onze belangrijkste punten. Al onze WordPress websites worden standaard opgeleverd met de maximale beveiliging tegen hacken en bescherming van jouw klant privacy. Meer weten? Lees dan onze pagina over WordPress beveiligen.  Ook op het gebied van GDPR/AVG wetgeving geven wij adviezen en bieden wij oplossingen. Daarnaast bieden wij een uitgebreidde keuze aan opties voor het technisch onderhoud van jouw WordPress website.

Online vindbaar zijn!

Heb je eenmaal een WordPress website dan wil je ook graag dat jouw doelgroep je ook kan vinden via de zoekmachines. Standaard leveren wij jouw website op met een basis zoekmachine optimalisatie zodat je in ieder geval goed vindbaar bent. In WordPress zijn er vele plugins beschikbaar die je kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw website. Mocht je hiervoor geen tijd, zin of expertise hebben, dan helpen we je graag met het zoekmachine optimaliseren van jouw website of door je te koppelen met een SEO tekstschrijver uit ons netwerk.

Waarom WordPress?

Omdat wij houden van keuze vrijheid van WordPress webdesigner! WordPress is open source en er zijn dus veel collega’s die hier mee werken. Daardoor heb je nooit een zogenaamde ‘vendor lock in‘. Jij bent en blijft altijd de eigenaar van jouw website. Een fijn idee!

Website op maat

Jouw huisstijl en doelgroep bepaalt een groot deel van jouw webdesign. Daarom is elke website die wij bouwen uniek en op maat voor jou gemaakt. Wij zorgen voor een goede vindbaarheid en dat jouw bezoekers ook jouw klanten worden. Heb je nog geen huisstijl? Geen probleem, ook een eigen huisstijl kunnen wij voor je verzorgen.

Jouw website bouwen

Wij werken volgens een duidelijk bouwplan. Je kan altijd eenvoudig feedback geven op de voortgang van het bouwproces dat je kan volgen op onze online bouwlokatie. Na afronding van het bouwproces wordt jouw website verhuist naar de productie omgeving op jouw eigen of op onze hosting server. Kies je voor hosting op onze servers dan krijg je altijd korting op het WordPress technisch onderhoud.

Over haha!

Webdesign is voor ons geen werk, maar een passie! Wij doen graag net even dat beetje extra zodat iets perfect is. Ook als dat net iets meer werk is. En nee, dan wordt het niet ineens duurder, zoals je kunt lezen in onze korte en bondige leveringsvoorwaarden. Meer weten over ons? Lees dan ook deze pagina.

Wat zeggen klanten?

Ook onze klanten zijn enthousiast over haha!, dat kun je hier onder lezen, of bekijk alle klant reacties.

Picky People kitchen - home

Homepage – desktop

Dank je wel Herbert, voor onze mooie website en fijne samenwerking.

Nadat we met haha! een basisframe hadden uitgezocht voor de site en de eerste opzet was gemaakt, konden we samen verder bouwen aan het uiteindelijke resultaat. Stap voor stap met veel feedback.

Herbert weet met zijn technische kennis exact wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn van al je wensen.

Wij hebben er voor gekozen om de site zelf te beheren en kunnen teksten en foto’s aanpassen waar en wanneer we willen.

Picky People kitchen

Robin VermeyPicky People KitchenPicky People Kitchen

Offerte

Ben je enthousiast geworden? Vraag dan direct een offerte aan voor jouw WordPress website of webwinkel.
Je ontvangt die dan binnen 2 werkdagen van ons.  

© haha! | 1993 - 2024 | haha! gebruikt (deels) eigen zonne-energie