Eureka Recruitment website

De Eureka Recruitment is een WordPress gebasseerde website en biedt de mogelijkheid voor kandidaten om zich aan te melden als werkzoekende in de ICT of Finance sector. Daarnaast kunnen werkgevers hier een eigen vacatures plaatsen.

De vacaturebank is een in huis eigen gemaakte oplossing op basis van custom post type en taxonomies en een ajax gestuurd zoekfilter.

Update sept. 2015:
Ontwikkelen van een kandidaten deel op de website. CV’s van top kandidaten kunnen anoniem worden gepubliceerd. Opgezet via een custom post type ‘kandidaat’ met een aantal custom fields voor extra informatie. De post type maakt gebruik van dezelfde categorie taxonomy als de vacature post type. Ook hieraan is een zoek mogelijkheid gekoppeld die via Ajax de resultaten toont binnen de huidige pagina.

Update aug. 2015:
Wat kleine wijzigingen in de uitstraling van de website en functioneel enkele functies voor shortcodes toegvoegd voor eenvoudiger beheer. Ook nog wat kleine aanpassingen aan de responsive weergave gedaan en direct uploaden portfolio via formulier.

Update sept. 2019:
De website is niet meer in ons beheer.