Full Circle Instituut WordPress multisite (netwerk)

fullcircle-instituut-wordpress-website-2017

Voor Full Circle Instituut is inmiddels de eerste van drie websites opgeleverd zijn inmiddels alle drie de website opgeleverd. De bestaande HTML (Dreamweaver) websites hebben één voor één een plaats gekregen in een WordPress multisite netwerk met WooCommerce en een Mollie betaal koppeling.

De gebruikers van de webwinkel functie (woocommerce) zullen op alle sites met dezelfde gegevens kunnen inloggen en aankopen doen. Daarnaast is ook de mogelijkheid tot periodieke betaling ingebouwd.

Momenteel zijn de twee andere websites (sattva.nl en cosmiclight.nl) nog in aanbouw en zijn dus alleen in de oude HTML versie beschikbaar. Door middel van domain mapping zullen deze andere websites later onder hun eigen domein beschikbaar worden.

De andere twee websites zijn inmiddels beschikbaar vanuit de multi-site domein koppeling (domain mapping).  Elke website is nu dus onder hun eigen domein beschikbaar maar wordt beheerd vanuit één WordPress installatie. Klik op een plaatje hier onder om naar de betreffende website te gaan.

cosmiclight.nl

sattva.nl