VLOK Erkend consumenten website

De consumenten versie van vlok.nl om snel een VLOK Erkend bedrijf te kunnen vinden. En natuurlijk met alle belangrijke informatie voor de consument die een verbouwing of andere klus wil laten uitvoeren.

Vind een VLOK Erkend bedrijf in uw buurt

Wat heeft haha! allemaal gedaan in dit project?

VLOK web huisstijl opzet

Web huisstijl en ontwerp (Kleuren, beelden, layout en typografie) in samenwerking met VLOK, Relevantvoorjeklant en Marjolein Bootsma.

Ontwerp en opzet basis template (Avada) in huisstijl

Avada is gekozen als basis template omdat VLOK medewerkers bekend zijn met de Fusion Builder en deze prettig vinden werken.

Zoek functie VLOK leden op basis van adres/postcode

Voor het kunnen zoeken van leden op afstand van een ingegeven locatie wordt gebruik gemaakt van Google maps en Toolset views. De benodigde data hiervoor komt uit het leden beheer (Copernica) van VLOK. Hiervoor is een maatwerk import WordPress plugin gebouwd.

Import VLOK leden data door maatwerk plugin en Copernica api koppeling

De maatwerk WordPress plugin zorgt er voor dat de data uit Copernica via een api koppeling aan de website wordt toegevoegd. De data blijft automatisch up to date door een ingebouwde cron functie. Ook is het mogelijk dat VLOK medewerkers zelf handmatig een import op starten. Alleen gewijzigde lid gegevens worden dan op de website vervangen.