Website ACAT Nederland

Acat Nederland is helaas gestopt! Hieronder nog wel een beschrijving van de website in historische ontwikkeling.

Historie
Per februari 2011 is de ACAT website uitgebreid met een optie voor deelname aan de Urgente Acties van ACAT. Geïntresseerden kunnen zich inschrijven via de website en ontvangen dan de Urgente Acties per email. Vanuit de mail kan men met 1 klik deelnemen aan een Urgente Actie. Binnen het website beheer  zorgt een eigen ontwikkelde plugin voor de administratieve kant van de verzamelde deelnemers per actie en het verzamelen van de adressenlijsten voor de Urgente Actie brieven die namens de deelnemers verstuurd worden naar de betrokken instanties.

Vanaf maart 2009 heeft de ACAT website een nieuwe vorm en nieuw CMS gekregen (WordPress). Er wordt nog wordt gewerkt aan de automatisering van de Urgente Acties zodat deelnemers de acties per email kunnen ontvangen en ook direct kunnen deelnemen aan een actie. Oude website data geimporteerd en nieuw ontwerp en WordPress template ontwikkeld.

Deze website met informatief karakter wordt geheel beheert door de organisatie vanuit een door haha! ontwikkeld CMS. Opgeleverd in oktober 2004.

Hoe
Wordpress (als CMS), xhtml en css, wordpress template, op maat ontwikkelde plugin.