Een WordPress website laten bouwen

Een betaalbare website die voor je werkt!

Beheer zelf jouw website met WordPress

Bij haha! krijg je een functionele succesvolle website gebaseerd op een solide systeem: WordPress. Met WordPress heb je de mogelijkheid om zelf heel veel zaken te beheren, maar dat hoeft natuurlijk niet. Als MKB-er of ZZP-er heb je het vaak erg druk. Dus als je zelf geen tijd hebt dan kun je het beheer van de inhoud ook aan ons uitbesteden. Wij doen dat graag voor je.

Sophie is zzp-er en wil een website! Content management system, WordPress, Joomla, Magento, php, ftp, templates en stylesheets. Pfffff… Sophie ziet door de bomen het bos niet meer.  Gelukkig kan Sophie bij haha! terecht voor een eerlijk en duidelijk advies en een glasheldere offerte. Sophie krijgt een vrijblijvend advies wat de beste oplossing is voor haar website wensen. Zij is blij met het advies van haha! dat ook rekening houdt met allerlei randvoorwaarden zoals het versturen van een e-mail nieuwsbrief, de vormgeving van haar e-mail en van haar factuur. Sophie kan zich nu geheel bezig houden met haar werk.

WordPress website met eigen gezicht

Bij het ontwerp van de website houden wij natuurlijk rekening met jouw eigen huisstijl. Heb je nog geen huisstijl? Geen probleem, een logo en huisstijl kunnen wij ook voor je ontwerpen.

Een klant aan het woord!

Ontzettend blij ben ik met de goede hulp van Herbert (haha.nl) met mijn nieuwe website! De service en alle goede ideeën waren top, bedankt!
Sophie van Dijkharpistesophie.nlHarpisteSophie.nl

Al ruim 20 jaar WordPress ervaring

Door de uitgebreide ervaring met WordPress webdesign hebben wij een scala aan voorbeelden met WordPress websites die de veelzijdigheid van WordPress laten zien.

Of het nu gaat om een kleine informatieve website, een webwinkel (WooCommerce) of een WordPress netwerk met meerdere websites, wij hebben altijd een passende oplossing voor jouw website wensen.

Ben je nog niet overtuigd?

Wij leggen graag de voordelen en functionaliteit van een WordPress website aan je uit.
Wij kunnen bij jou langs komen of je komt gezellig bij ons langs. De koffie of thee staat klaar!

Meer weten?

Wij komen graag met je in contact. Binnen 2 werkdagen maken wij een vrijblijvende offerte voor jou.

© haha! | 1993 - 2024 | haha! gebruikt (deels) eigen zonne-energie