Deze website is geheel statisch. Waarom...?

WordPress website voor MKB en ZZP-er

Een betaalbare website voor ieder doeleind

Beheer uw website met WordPress

Bij haha! krijgt u een functionele probleemloze website gebaseerd op een solide systeem: WordPress. Met WordPress heeft u de mogelijkheid om zelf heel veel zaken te beheren, maar dat hoeft natuurlijk niet. Als MKB-er of ZZP-er heeft u het meestal druk. Dus heeft u geen tijd dan kunt u het beheer van de inhoud ook altijd aan ons uitbesteden. Wij doen dat graag voor u.

Sophie is zzp-er en wil een website! Content management system, WordPress, Joomla, Magento, php, ftp, templates en stylesheets. Pfffff… Sophie ziet door de bomen het bos niet meer.  Gelukkig kan Sophie bij haha! terecht voor een eerlijk en duidelijk advies en een glasheldere offerte. Sophie krijgt een vrijblijvend advies wat de beste oplossing is voor haar website wensen. Zij is blij met het advies van haha! dat ook rekening houdt met allerlei randvoorwaarden zoals het versturen van een e-mail nieuwsbrief, de vormgeving van haar e-mail en van haar factuur. Sophie kan zich nu geheel bezig houden met haar werk.

WordPress website met eigen gezicht

Bij het ontwerp van de website houden wij natuurlijk rekening met uw eigen huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl? Geen probleem, een logo en huisstijl kunnen wij ook voor u ontwerpen.

Een klant aan het woord!

Ontzettend blij ben ik met de goede hulp van Herbert (haha.nl) met mijn nieuwe website! De service en alle goede ideeën waren top, bedankt!
Sophie van Dijkharpistesophie.nlHarpisteSophie.nl

Ruim 10 jaar WordPress ervaring

Door de uitgebreide ervaring met WordPress webdesign hebben wij een scala aan voorbeelden met WordPress websites die de veelzijdigheid van WordPress laten zien.

Of het nu gaat om een kleine informatieve website, een webwinkel (WooCommerce) of een WordPress netwerk met meerdere websites, wij hebben altijd een passende oplossing voor uw website wensen.

Bent u nog niet overtuigd?

Wij leggen graag de voordelen en functionaliteit van een WordPress website aan u uit.
Wij kunnen bij u langs komen of u komt bij ons langs. De koffie of thee staat klaar!

Meer weten?

Wij komen graag met u in contact. Binnen 2 werkdagen maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

© haha! | 1993 - 2023 | haha! gebruikt (deels) eigen zonne-energie